Danas sunčano i toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplije

NOVI SAD - U Vojvodini će danas ujutru ponegde biti magle, tokom dana će biti pretežno sunčano i toplije vreme, a uveče se očekuje naoblačenje sa slabom kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Jutarnja temperatura biće od jedan do šest stepeni Celzijusa, a maksimalna dnevna od 15 do 20 stepeni.

U Novom Sadu će biti uglavnom sunčano i toplije vreme. Duvaće slab zapadni, popodne i uveče umeren jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko šest stepeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a najviša dnevna oko 18 stepeni.

U Srbiji će u petak biti pretežno oblačno i relativno toplo, ponegde sa slabom kišom, dok se popodne očekuje razvedravanje. U subotu se očekuje prolazno naoblačenje u severnim i zapadnim krajevima, koje ce pre podne usloviti kišu. U ostalim krajevima popodne su mogući lokalni ljuskovi i grmljavina.

Biometeorološka prognoza

Aktuelna biometeorološka situacija će doprineti jačanju tegoba reumatičara i nervno labilnih osoba, a oprez se prporučuje osobama s visokim krvnim pritiskom.

Od meteoropatskih reakcija mogući su bolovi na mestima starih rana i preloma, blaža glavobolja i pojačana nervoza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.