Izvor: RTS, 07.Mar.2021, 06:54

Danas sunčano i prohladno, jutarnja temperatura ispod nule

Drugog dana vikenda u Srbiji će biti sunčano i prohladno. Najviša dnevna temperatura neće prelaziti deset stepeni.
Jutro će u celoj Srbiji danas biti hladno sa slabim i umerenim mrazem. Tokom dana sunčano i prohladno. Duvaće samo slab južni i jugoistočni vetar.

Najniža dnevna temperatura biće od minus sedam do minus dva stepena, a najviša dnevna kretaće se u intervalu od osam do deset stepeni.
U Beogradu će posle hladnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jutra tokom dana biti sunčano i prohladno. Nakon jutarnjih minus dva, maksimalna dnevna temperatura dostići će deset stepeni.
U Novom Sadu jutro će biti hladno, a dan vedar i prohladan. Temperatura će se kretati od minimalnih minus četiri do maksimalnih devet stepeni.
Slično vreme biće i u Nišu, uz veoma hladno jutro tokom kojeg će temperatura iznositi minus pet stepeni. Tokom dana će biti sunčano, sa najvišom dnevnom temperaturom od devet stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija osvanula u minusu, samo jedan grad "prešao" nulu

Izvor: B92, 07.Mar.2021

U Srbiji je osvanulo hladno jutro, sa slabim i umerenim mrazom, a prema podacima RHMZ-a u šest sati, samo je u Negotinu bilo plus dva stepena...U ostalim delovima zemlje, temperatura se kretala od minus jedan u Beogradu, do minus 13 stepeni na Kopaoniku...Nebo iznad Srbije je vedro, a sumaglice ima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.