Izvor: Piplmetar.rs, 09.Feb.2024, 07:30

Danas sunčano i natprosečno toplo vreme, u Vojvodini umereno oblačno

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme koje će samo na severu i severozapadu Vojvodine doneti umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine.
Najniža temperatura kretaće se od minus dva stepena do 10 stepeni a najviša od 16 do 23 stepena.
Umerena oblačnost će se kasnije posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << podne, uveče i tokom noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.
I u Beogradu danas pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme sa umerenim naoblačenjem posle podne i uveče. Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od sedam do deset stepeni a najviša oko 22 stepena. U toku noći u pojedinim delovima grada sasvim slaba kratkotrajna kiša.
Komentari

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Pretežno sunčano i natprosečno toplo – temperatura do 20 stepeni

Izvor: OkRadio.rs, 09.Feb.2024

U Vranju će u većem delu dana biti pretežno sunčano i natprosečno toplo. I dalje su velike amplitude temperature – najniža -2 stepena, a najviša 23 stepena. Jugozapadni vetar biće u pojačanju. Uveče i tokom noći očekuje se umereno naoblačenje i u ostalim krajevima.   U subotu vrlo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.