Danas sunčano i bez kiše, narednih dana sve toplije

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i bez kiše, narednih dana sve toplije

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, na istoku i planinama povremeno jak, severozapadni.

Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 16 stepeni, najviša dnevna od 24 do 29 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 15 stepeni, najviša, dnevna oko 27 stepeni.

Prema prognozi vremena za sedam dana, u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplije, samo će u subotu i utorak po podne biti nestabilno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano i toplije

Izvor: Beta, 04.Jul.2017

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura kretaće se od 10 do 17, a najviša od 27 do 31 stepena Celzijusa.U Beogradu se predvidja pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.