Danas sunčano, do 27 stepeni, kisa samo na planinama

Izvor: Press, 08.Jun.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, do 27 stepeni, kisa samo na planinama

U Srbiji će biti pretežno sunčano, samo u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti biće kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.
Foto:B92.net
Duvaće slab, promenljiv vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od šest do 13 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni Celzijusa.
U Beogradu će biti pretežno sunčano uz slab i promenljiv vetar. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biće 13 stepeni, a najviša dnevna 25 stepeni. 

U četvrtak će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, samo na jugozapadu i jugu promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U petak se očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, prvo u severnim i zapadnim predelima. 

U subotu će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde će biti pljuskova i grmljavine. U nedelju i početkom naredne nedelje umereno i potpuno oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a zatim uglavnom sunčanoi toplije. 

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme. 

Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeorološke situacije na hronične bolesnike. Izraženije tegobe su moguće kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Problemi sa snom i glavobolјa se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.