Danas sunčano, do 19 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2011, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, do 19 stepeni

NOVI SAD -

U Srbiji će danas, posle hladnog jutra, biti pretežno sunčano i relativno toplo, s temperaturom do 19 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Jutro će biti hladno, u jugozapadnim i južnim krajevima mestimično će biti slabog mraza i magle. U toku dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i relativno toplo. Po pojedinim kotlinama moguće je zadržavanje magle i pre podne. U Negotinskoj i Timočkoj krajini biće oblačno i hladno.

Duvaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slab i umeren vetar, u košavskom području jak, u južnom Banatu povremeno olujni, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do osam, a najviša od 14 do 19, a u Negotinskoj i Timočkoj krajini oko deset stepeni.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano i vetrovito, s umerenim i jakim, jugoistočnim vetrom. Najniža temperatura biće oko osam, a najviša 16 stepeni.

U Srbiji se u ponedeljak očekuje umereno naoblačenje, u jugozapadnim i južnim krajevima ponegde kratkotrajna slaba kiša, u košavskom području jak i olujni jugoistočni vetar.

Od utorka do nedelje biće pretežno sunčano i relativno toplo. U utorak se očekuje slabljenje, a u subotu ponovo pojačanje jugoistočnog vetra.

U Novom Sadu se očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za danas

Zadržaće se stabilno vreme, ali se hroničnim bolesnicima preporučuje da tokom dana smanje aktivnosti i redovno sprovode terapiju. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolje i razdražljivosti najizraženije će biti u košavskom području.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.