Danas sednica Skupštine Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sednica Skupštine Novog Sada

NOVI SAD -

Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov zakazala je za danas u 15 časova sednicu skupštine tog grada, posle inicijative 34 odbornika, koji su u utorak predali zahtev za smenu gradskih čelnika.

Kako je saopšteno iz Skupštine grada Novog Sada, sednica će se održati u Velikoj sali Skupštine Vojvodine, s obzirom da se Velika sala Skupštine grada renovira i da u njoj ne postoje uslovi za održavanje sednica gradskog parlamenta.

Predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četiri odborničke grupe u Skupštini Novog Sada predali su juče predsednici skupštine Aleksandri Jerkov zahtev za sazivanje vanredne sednice novosadskog parlamenta.

U predatom zahtevu se traži smena predsednice Skupštine grada, smena sekretara i zamenika sekretara Skupštine, predsednika, zamenika predsednika i članova Komisije za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetna pitanja, te predsednika, zamenika predsednika i članova Gradske izborne komisije, kao i direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.