Danas se završava Radost Evrope

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se završava "Radost Evrope"

Tradicionalna dečja manifestacija ''Radost Evrope'', 42. po redu, koja je počela 1. oktobra karnevalom u parku Tašmajdan, završava se večeras u 20 sati svečanim koncertom u Sava centru pod nazivom ''Kad bi drveće hodalo'', čime će biti obeležen i proslavljen Međunarodni dan deteta.

Gledaoci će na koncertu moći da uživaju u najrazličitijim vrstama scenskih nastupa dece iz 19 zemalja učesnica, ali i da na jednom mestu sagledaju potpuno različite pristupe u radu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << decom, od najtradicionalnijih do savremenih.

Tokom trajanja manifestacije deca su uživala u karnevalu, tri koncerta u kojima su učestvovali mališani iz 19 zemalja Evrope, dečijem vašaru, druženju na Adi Ciganliji i pozorišnim predstavama.

Povezane vesti: Sutra se završava ''Radost Evrope'' Danas počinje ''Radost Evrope'' Otvorena manifestacija "Radost Evrope" u Beogradu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.