Danas promenljivo vreme, povremeno s kišom

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 01:17

Danas promenljivo vreme, povremeno s kišom

U Srbiji će danas biti promenljivo i umereno do potpuno oblačno vreme, ujutro s kišom uglavnom na jugu, a u toku dana povremeno i u ostalim delovima zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Najniža temperatura od 9 do 14 stepeni, najviša od 16 na jugu zemlje do 22 stepena Celzijusa na severu.Istočni i jugoistočni vetar umeren i jak, na jugu Banata povremeno i olujni, posle podne i uveče u slabljenju i u toku noći u skretanju na severni.U Beogradu će ujutro i pre podne biti suvo i vetrovito, a posle podne i uveče vetar će oslabiti, ali se očekuje kratkotrajna kiša povremeno.Najniža temperatura oko 14, najviša oko 19 stepeni. Vetar u toku noći u skretanju na severni.Promenlјivo raspoloženje, pospanost i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima preporučen je oprez zbog očekivanog uticaja biometeorološke situacije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nepovoljna situacija za Srbiju, očekuje se...

Izvor: B92, 03.Maj.2023

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, kiša se ujutro očekuje na jugu Srbije, a u toku dana povremeno i u ostalim krajevima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.