Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas promenljivo vreme

Vreme u Srbiji danas će biti promenljivo, pošto se ujutru očekuje pretežno oblačno vreme a od podne razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) U košavskom području se očekuju povremeni jaki udari vetra.

Najniža temperatura od sedam do 12, a najviša dnevna od 12 do 20 stepeni.

Vremenske prilike u Beogradu će biti iste kao i u ostatku zemlje, s temperaturom od 12 do 16 stepeni.

Biometeorološka prognoza za nedenju, 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << novembar 2019:

Zbog zadržavanja nestabilnog vremena biometeorološke prilike neće pogodovati osetlјivim osobama, naročito onima sa srčanim i respiratornim tegobama. Mogući su glavobolјa, pospanost i bolovi u mišićima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2019

Vreme će sutra biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Najniža temperatura od dva do sedam, a najviša dnevna od 12 do 18 stepeni...I u Beogradu će biti pretežno sunčano, s temperaturom od sedam do 15 stepeni...U utorak će biti umereno oblačno s jačim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.