Danas promenljivo, popodne kiša i pjuskovi

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas promenljivo, popodne kiša i pjuskovi

U Srbiji se očekuje promenljivo oblačno vreme, u većini mesta sa dužim sunčanim periodima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne, uveče i noću ponegde se očekuje slaba kiša ili kratkotrajni pljusak, a moguća je i redja pojava grmljavine. Veća verovatnoća za padavine biće u centralnim, severnim i istočnim krajevima.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 10 do 16, a najviša dnevna od 23 do 28 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
I u Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Posle podne, uveče i noću moguća je slaba kiša ili kratkotrajni pljusak. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji se u četvrtak očekuje promenljivo vreme sa češćom pojavom popodnevnih pljuskova sa grmljavinom. Lokalno se u severoistočnim krajevima očekuju i obilnije padavine. U petak će biti dužih sunčanih perioda, a kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom će biti redji. Temperatura će biti od 23 do 26 stepeni.

Za vikend i početkom sledeće sedmice očekuje se oblačno i hladnije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnijih padavina biće u severoistočnim i istočnim krajevima. Temperatura će biti od 15 do 20 stepeni. Duvaće severozapadni vetar u pojačanju.

U Beogradu će u četvrtak biti promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima popodne i uveče, a u petak se očekuju duži periodi sunčanog vremena. Za vikend i početkom sledeće sedmice biće oblačno, hladnije, povremeno sa kišom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenljivo oblačno, popodne kiša i pjuskovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2010, 01:41

NOVI SAD - U Srbiji se danas očekuje promenljivo oblačno vreme, u većini mesta sa dužim sunčanim periodima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Posle podne, uveče i u toku noći ponegde se očekuje slaba kiša ili kratkotrajni pljusak, a moguća je i ređa pojava grmljavine. Veća...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Promenljivo oblačno, moguća kratkotrajna kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2010, 01:51

NOVI SAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Duvaće vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 18 stepeni a najviša od 23 do 28 stepeni...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.