Izvor: S media, 28.Dec.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno suvo: Temperatura do pet stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno suvo, do pet stepeni, objavio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutro i pre podne će u najvećem delu zemlje biti oblačno, ponegde sa kišom, susnežicom i snegom. Na severu, a od sredine dana i u ostalim krajevima, uglavnom će biti suvo uz delimično razvedravanje.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura biće od minus pet do tri, najviša od nula do pet stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
U Beogradu će ujutru biti oblačno, sa mogućom kratkotrajnom susnežicom. U toku dana će biti suvo, uz delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura biće oko nula, najviša oko dva stepena.

(Beta)

Foto: Beta, Dragan Gojić, DS

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.