Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano, toplo i vetrovito

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, samo će u Timočkoj Krajini preovlađivati oblačno i svežije, ponegde sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni, na jugu Banata i donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 15, na jugu Banata do 18, a najviša dnevna od 19 do 22, u Timočkoj Krajini oko 16 stepeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Celzijusa.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Vetar će biti umeren povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko 14, najviša dnevna oko 21 stepen Celzijusa.

Biometeorološka situacija neće pogodovati osobama sa srčanim i psihičkim tegobama. Razdražlјivost, glavobolјa i reumatski bolovi moguće su meteoropatske reakcije, naročito u košavskom području.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.