Danas pretežno sunčano, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom: Evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom: Evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana!

utarnja temperatura od 12 C do 16 C, a najviša dnevna od 23 C do 27 C

U Srbiji će danas na severu biti pretežno sunčano, a u ostalom delu promenljivo oblačno ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. J, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << severozapadni.

Jutarnja temperatura oko 16 C, a najviša dnevna oko 25 C.

U Srbiji će u narednih sedam dana, do 22. jula, biti pretežno sunčano i toplije, do subote u popodnevnim satima uz lokalni razvoj oblačnosti ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko - planinskim krajevima.

Temperatura u postepenom porastu, od subote najviša temperatura oko 30 stepeni.

Pogledajte rezultate

ČUDESNA VODA Znate li zašto je more slano? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme DANAS: Uglavnom sunce, ponegde pljuskovi

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019

U Srbiji će danas na severu biti pretežno sunčano, a u ostalom delu promenljivo oblačno ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom...Foto: MONDO/P. Vujić..Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 16 stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od 23...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.