Danas pretežno sunčano i malo hladnije

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano i malo hladnije

U Srbiji će ujutro biti hladno, po kotlinama kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i malo hladnije uz umeren razvoj dnevne oblačnosti, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti umeren i jak severozapadni, na severu ujutru i pre podne, a u planinskim predelima istočne Srbije tokom većeg dela dana sa olujnim udarima, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od jedan do sedam stepeni, a najviša dnevna od deset do 13 stepeni Celzijusa.

Nakom hladnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jutra U Beogradu će danas biti pretežno sunčano. Vetar će biti umeren i jak severozapadni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se oko pet, a najviša dnevna oko 12 stepeni Celzijusa.

Usled očekivane biometeorološke situacije izvestan oprez se i dalјe savetuje osobama sa srčanim i cerebrovaskularnim obolјenjima, a u jutarnjim i prepodnevnim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari. Glavobolјa i poremećaj sna su mogući kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

ZUBATO SUNCE: Bez kiše, ali HLADNIJE

Izvor: RTV Pink, 30.Okt.2017

U Srbiji će ujutro biti hladno, po kotlinama kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i malo hladnije uz umeren razvoj dnevne oblačnosti.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.