Danas pretežno sunčano

Izvor: Beta, 20.Apr.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano uz slab i umeren razvoj oblačnosti u južnim i jugoistočnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni. Jutarnja temperatura kretaće se od tri do osam, najviša dnevna od 17 do 21 stepena Celzijusa.U Beogradu će danas biti pretežno sunčano. Vetar će biti slab uglavnom severni. Jutarnja temperatura biće oko osam, a najviša dnevna oko 19 stepeni Celzijusa.Očekuju se povolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Izvesne tegobe su moguće kod kardiovaskularnih bolesnika. Kod meteoropata su moguće malaksalost i glavobolјa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREMITE SE ZA SUNČANI VIKEND - Danas toplije, temperatura do 21 stepen!

Izvor: RTV Pink, 20.Apr.2019

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano uz slab i umeren razvoj oblačnosti u južnim i jugoistočnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na RTV Pink...

U Srbiji sutra pretežno sunčano vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2019

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od dva do osam, najviša od 19 do 24 stepena...U Beogradu pretežno sunčano. Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.