Danas presuda Goranu Džoniću

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 07:43

Danas presuda Goranu Džoniću

Niš -- Viši sud u Nišu trebalo bi danas da izrekne prvostepenu presudu Goranu Džoniću, optuženom za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

Džonić se tereti da je svirepo ubio Gorana (57), Gordanu (56) i njihovu ćerku Lidiju (25), 26. septembra 2021. godine.

Tužilaštvo je u svojim završnim rečim predložilo sudu da Džonića osudi na kaznu doživotnog zatvora.

Sa završnim rečima tužioca složili su se i punomoćnici oštećenih, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odbrana tražila oslobađajuću presudu tvrdeći da nema dovoljno dokaza za osuđujuću presudu.

Džonić od početka suđenja negira krivicu, dok mu sa druge strane za krivično delo teško ubistvo preti kazna doživotnog zatvora.

On je pored teškog ubistva optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Aleksandra i Kodtadima M. i drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.