Danas predstavljanje „Beograda na vodi“

Izvor: Blic, 27.Jun.2014, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas predstavljanje „Beograda na vodi“

Maketa projekta “Beograd na vodi” biće predstavljena danas u podne na svečanom otvaranju renovirane zgrade "Geozavoda" u Karađorđevoj 48.

Svečanosti će prisustvovati i premijer Srbije Aleksandar Vučić, investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed el Abar, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, i brojni državni i gradski funkcioneri. Rekonstrukciju “Beogradske zadruge” koja je sagrađena 1907. godine, finansirao je arapski investitor, koji je uložio oko dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << miliona evra, a u njoj će biti prodajni i promotivni centar projekta.

Nosilac posla na projektu uređenja savskog priobalja, od Brankovog mosta do kompleksa Beogradskog sajma, u ime Vlade Srbije, biće Društvo sa ograničenom odgovornošću “Beograd na vodi”, koje je juče osnovano.

Danas od 11 do 14 časova i od 17 do 20 časova važiće izmenjen režim saobraćaja u Karađorđevoj ulici. Saobraćaj će biti obustavljen u Braće Krsmanović, Travničkoj, Mostarskoj i Hercegovačkoj ulici, ali u ovom periodu neće doći do izmena u režimu rada linija javnog gradskog prevoza.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas predstavljanje „Beograda na vodi“: Gužva ispred "Geozavoda"

Izvor: Blic, 27.Jun.2014

Maketa projekta “Beograd na vodi” biće predstavljena danas u podne na svečanom otvaranju renovirane zgrade "Geozavoda" u Karađorđevoj 48. Ispred ove zgrade se osim brojnih predstavnika medija okupljaju i znatiželjni građani. Renovirana: Zgrada Geozavoda u Karađorđevoj ulici..Ispred zgrade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.