Danas pre podne sunčano, posle podne oblačno sa kratkotrajnom kišom

Izvor: Beta, 25.Apr.2020, 00:46

Danas pre podne sunčano, posle podne oblačno sa kratkotrajnom kišom

U Srbiji će danas pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne i uveče biće promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i kratkotrajnih pljuskova uz mogućnost grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, na severu i istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od nula na istoku i jugoistoku do 11 stepeni u Beogradu, a najviša od 22 do 27 stepeni Celzijusa.U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno, a uveče u pojedinim delovima grada je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Počeće da duva umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće oko 11 stepeni, a najviša oko 25 stepeni Celzijusa.Očekivane biometeorološke prilike izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima i psihičkim bolesnicima. Bolovi u zglobovima i mišićima su mogući kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RED SUNCA, RED OBLAKA: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend i 1. maj

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2020

Najniža temperatura od 0 stepeni na istoku i jugoistoku do 11 stepeni u Beogradu, a najviša od 22 do 27 stepeni...Danas će u Srbiji pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne na severu, a uveče i u toku noći i u ostalim krajevima zemlje, promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i kratkotrajnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.