Danas posle oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 18.Feb.2022, 01:30

Danas posle oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo

U Srbiji će danas posle oblačno jutra biti pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Najniža temperatura biće od dva do sedam, najviša od 14 do 18 stepeni Celzijusa.U Beogradu će ujutro biti umereno i potpuno oblačno i suvo, a tokom dana sunčano. Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od tri do sedam, a najviša oko 16 stepeni Celzijusa.Biometeorološke prilike mogu relativno povolјno uticati na hronične bolesnike. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim obolјenjima. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i nesanica.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas posle oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo

Izvor: Danas, 18.Feb.2022

U Srbiji će danas posle oblačno jutra biti pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.