Danas počinje Leto na Gardošu

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje "Leto na Gardošu"

Teatar na otvorenom, do 7. septembra, nudi različite sadržaje: pozorišne predstave, komedije i koncerte, a ove godine po prvi put Gardoš postaje i bioskop na otvorenom, pa će posetioci moći da pogledaju filmove kao što su "Iks men - dani buduće prošlosti", "Džimi Pi", "Planeta majmuna" i druge.
Za najmlađu publiku, pored dečijih predstava, biće organizovane slikarske, vajarske, ekološke, glumacke i sportske radionice.
Programi su petkom, subotom i nedeljom, dok je ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << rezervisan za besplatne decije radionice.
Karte se prodaju u knjižarama Laguna i biletarnici Letnje scene Gardoš po ceni od 200 dinara, a za dečiju predstavu ulaz za pratioca je 100 dinara.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.