Danas oblačno s padavinama

Izvor: Beta, 10.Jul.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno s padavinama

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno oblačno i svežije s kišom i pljuskovima a ponegde i olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura će biti od 14 do 19, a najviša dnevna od 18 do 24 stepena.Za južne, jugoistočne i jugozapadne delove Srbije i dalje je na snazi upozorenje na veće količine padavina s olujnim vetrom a ponegde i gradom.U Beogradu će takodje biti pretežno oblačno i sveže s kišom i pljuskovima, dok se popodne očekuje prestanak padavina. Temperatura će biti oko 18 stepeni.Usled očekivane biometeorološke situacije hroničnim bolesnicima preporučuje se pridržavanje saveta lekara, kao i umerene fizičke aktivnosti. Naročit oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u formi slabije koncentracije i glavobolјe.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno s padavinama širom Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2019

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno oblačno i svežije s kišom i pljuskovima a ponegde i olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Najniža temperatura će biti od 14 do 19, a najviša dnevna od 18 do 24 stepena...Za južne, jugoistočne i jugozapadne delove Srbije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.