Danas oblačno s kišom

Izvor: Beta, 23.Sep.2019, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno s kišom

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura od pet do 15, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.Beograd takodje očekuje pretežno oblačno, popodne i uveče s kišom, a temperatura će se kretati od 15 do 24 stepena.Očekuje se nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Poseban oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima, kao i nervno labilnim osobama. Bolovi u mišićima i glavobolјa su mogući kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počinje JESEN, PRETEŽNO OBLAČNO, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom! Evo prognoze za naredne dane

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019

Najniža temperatura biće od 5 do 15, a najviša od 20 do 26 stepeni...U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom...Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.