Danas oblačno, ponegde kiša, temperatura do 18 stepeni

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, ponegde kiša, temperatura do 18 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ponegde se očekuje slaba kratkotrajna kiša, a najviša dnevna temperatura iznosiće od 10 stepeni na severozapadu Vojvodine do 18 stepeni na jugoistoku Srbije

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, još ujutro i pre podne u Pomoravlju i na jugu Banata povremeno jak, istočni i jugoistočni, a posle podne u skretanju na severni i severoistočni.

Najniža temperatura iznosiće od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sedam do 11, a najviša od 10 na severozapadu Vojvodine do 18 na jugoistoku Srbije.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno, a tokom većeg dela dana suvo. Moguća je kratkotrajna kiša.

Vetar će biti umeren, istočni, uveče i noću severni. Najniža temperatura iznosiće oko devet, najviša oko 13 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 20. novembra, biti pretežno oblačno.

U četvrtak se ponegde očekuje kratkotrajna kiša, od petka suvo, a u košsavskom području delimično razvedravanje, uz umeren i jak jugoistočni vetar.

Početkom naredne sedmice na zapadu i jugozapadu ponegde će biti kratkotrajna kiša, a temperatura će biti oko prosečnih vrednosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, ponegde kiša

Izvor: B92, 13.Nov.2013

Beograd -- U Srbiji će biti pretežno oblačno, ponegde se očekuje slaba kratkotrajna kiša...Najviša dnevna temperatura iznosiće od 10 stepeni na severozapadu Vojvodine do 18 stepeni na jugoistoku Srbije...Slaba kiša pada na području Zlatibora, Crnog vrha, Negotina i Zaječara, sumaglice ima po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.