Danas oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg

Izvor: Press, 24.Feb.2014, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg

Prema prognozi, vetar će biti slab istočni i jugoistočni, jutarnja
temperatura od tri do sedam stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od osam do 11 stepeni Celzijusa.
U Beogradu će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne povremeno kiša, a vetar slab -istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko šest stepeni, a najviša dnevna oko 10.
U utorak i sredu u Srbiji i se očekuju mestimično maglovita jutra, ponegde sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> U noći između srede i četvrtka, u severnim i zapadnim, a u četvrtak i u ostalim krajevima, očekuje se prolazno naoblačenje mestimično sa kišom.
Zatim se do 3. marta predviđa suvo, toplije i u većini mesta
sunčano vreme, uz slab i umeren jugositočni vetar, za dane vikenda u košavskom području povremeno i jak.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas kišno i tmurno

Izvor: B92, 24.Feb.2014

Beograd -- U Srbiji će danas biti oblačno, ujutru i prepodne mestimično kiša, na planinama sneg. Tokom dana se očekuje postepeni prestanak padavina...Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, vetar će biti slab istočni i jugoistočni, jutarnja temperatura od tri do sedam stepeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.