Izvor: S media, 13.Sep.2012, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i u većini mesta svežije

U Srbiji će danas preovlađivati oblačno i u većini mesta svežije, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na jugu i zapadu zemlje, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Na severoistoku zemlje tokom većeg dela dana zadržaće se suvo i toplo vreme sa dužim sunčanim periodima.

Vetar će biti slab i umeren, u Banatu povremeno i jak, jugoistocni, posle podne i krajem dana u skretanju na severozapadni.

Minimalna temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iznosiće od osam do 16, u Banatu oko 19, a najviša od 22 na severu i zapadu do 28 stepeni na istoku zemlje.

U Beogradu će preovlađivati oblačno, malo svežije, uz mogućnost kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Vetar će biti umeren, povremeno i jak, jugoistocni, posle podne i krajem dana u skretanju na severozapadni.

Minimalna temperatura iznosiće oko 17, maksimalna oko 25 stepeni.

(Tanjug)

Foto: guliver/thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 14. septembar

Izvor: RTS, 13.Sep.2012

Do kraja dana u većem delu zemlje oblačno i svežije. ..Samo je na jugu i zapadu zemlje moguća kiša, pljuskovi i grmljavina. Temperatura od 19 do 28 stepeni.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.