Danas oblačno i suvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2010, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i suvo

NOVI SAD - U Srbiji se danas očekuje umereno do potpuno oblačno i suvo vreme, a sredinom dana će u planinskim krajevima i na jugu zemlje doći do delimičnog razvedravanja, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca, uveče istočni i jugoistočni, a pojačan u Pomoravlju, Podunavlju i južnom Banatu.

Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus dva, a najviša dnevna od nula do šest stepeni.

U Novom Sadu se danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ujutru očekuje magla i niska oblačnost, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo vreme. Duvaće slab vetar, a krajem dana očekuje se jugoistočni u pojačanju. Jutarnja temperatura biće oko minus tri, a najviša dnevna oko dva stepena.

U Srbiji će do kraja sedmice preovladavati oblačno, mestimično sa snegom. U sredu i četvrtak ponegde će padati kiša, a duvaće i umeren, povremeno jak, istočni i jugoistočni vetar.

I u Novom Sadu će do kraja sedmice preovladavati oblačno vreme, povremeno sa snegom. U sredu i četvrtak mogući su i kiša i susnežica, duvaće i umeren, povremeno jak, istočni i jugoistočni vetar.

Aktuelna biometeorološka situacija će se nepovoljno odraziti na reumatičare i cerebro-vaskularne bolesnike. Oprez je potreban osobama sa visokim krvnim pritiskom. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja i neraspoloženje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vreme - 9. februar

Izvor: RTS, 08.Feb.2010, 22:12

Ujutru mestimično magla uglavnom na severu, a u istočnim krajevima provejavanje slabog snega...Tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo vreme. Sredinom dana na planinama i na jugu zemlje delimično razvedravanje. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperautra od -8 do -2, najviša dnevna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.