Danas oblačno i suvo uz manji porast dnevne temperature

Izvor: Beta, 02.Nov.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i suvo uz manji porast dnevne temperature

U većem delu Srbije danas će biti oblačno i suvo uz manji porast dnevne temperature, a uveče i tokom noći moguća je kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Duvaće uglavnom slab i umeren, a u planinskim predelima i košavskom području jak vetar. Vetar će na jugu Banata dostizati udare olujne jačine. Najniža temperatura kretaće se od dva do šest stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni Celzijusa.U Beogradu će biti oblačno uz košavu. U toku noći ka nedelji kratkotrajna kiša.Najniža temperatura biće oko šest, a najviša oko 15 stepeni. Biometeorološka prognoza za 2. novembar 2019. godine:Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na srčane bolesnike, a u košavskom području poseban oprez se savetuje nervno labilnim osobama. Mogući su reumatski bolovi i glavobolјa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujni udari košave na jugu Banata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2019

Na jugu Banata danas i sutra duvaće olujna košava povremeno sa udarima preko 24 m/s, koji će u ponedeljak, 4. novembra, biti u slabljenju, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod...U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom. Vise padavina se očekuje na zapadu i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.