Danas oblačno bez padavina, u Beogradu do 6 stepeni

Izvor: Kurir, 08.Dec.2013, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno bez padavina, u Beogradu do 6 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će danas preovladavati oblačno vreme, padavina uglavnom neće biti, a najviša dnevna temperatura biće šest stepeni.

Jutro će po kotlinama biti maglovito. Na planinama, a posle podne i uveče i u severnim krajevima moguće je provejavanje slabog snega. Jutarnja temperatura biće od minus pet do nula, a najviša dnevna od tri do šest stepeni. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar.

U Beogradu će takođe biti oblačno vreme sa temperaturom od nula do šest stepeni. Posle podne je moguć kratkotrajan sneg. Duvaće slab, uglavnom zapadni vetar.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Danas oblačno i bez padavina

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2013

U Srbiji će danas preovladavati oblačno vreme, padavina uglavnom neće biti, a najviša dnevna temperatura biće šest stepeni...Jutro će po kotlinama biti maglovito. Na planinama, a posle podne i uveče i u severnim krajevima moguće je provejavanje slabog snega.Jutarnja temperatura biće od minus...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.