Danas o Komšićevoj ostavci

Izvor: B92, 21.Mar.2012, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas o Komšićevoj ostavci

Sarajevo -- Detalji o ostavci Željka Komšića na funkcije u SDP-u BiH biće poznati u sredu, nakon sednice Predsedništva stranke, koja će početi u 13 sati u Sarajevu.

Komšić je posle sastanka sa liderom te stranke Zlatkom Lagumdžijom pozvao na strpljenje, istakavši da će se "sve saznati sutra".

On je podneo ostavku na sve funkcije u SDP-u, ali ne i na funkciju člana Predsedništva, jer je, kako je rekao, to mandat koji su mu poverili građani BiH.

Član >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Predsedništva BiH Komšić podneo je juče ostavku na sve funkcije u Socijaldemokratskoj partiji (SDP) BiH, objašnjavajući to principijelnim razlozima.

Sarajevski mediji javljaju da je razlog ostavke to što je Lagumdžija u Beogradu podržao kandidaturu srpskog ministra inostranih poslova Vuka Jeremiće za predsednika Generalne skupštine UN.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.