Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 04:35

Danas naoblačenje sa kišom, lokalno jači pljuskovi sa grmljavinom

Beta14.06.2023. 00:36

foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)
U Srbiji se danas očekuje naoblačenje sa kišom koje će tokom jutra zahvatiti jugozapadne krajeve, tokom prepodneva će se proširiti na južne, a posle podne na zapadne i centralne, kada se očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Upozorava se da se tokom dana ponegde u južnim i jugoistočnim krajevima očekuju obilniji pljuskovi sa grmljavinom uz dodatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 20 do 30 mm kiše za 12 sati.
Na severu će pre podne biti pretežno sunčano, od sredine dana postepeno povećanje oblačnosti, a kiša se u ovim predelima očekuje uveče i u toku noći ka četvrtku. Duvaće slab vetar, severoistočni. Najniža temperatura će se kretati od 10 do 14 stepeni, a najviša od 22 do 26 stepeni Celzijusa.
U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno sunčano, od sredine dana postepeno povećanje oblačnosti, a uveče i tokom noći ka četvrtku povremeno sa kišom. Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura će biti oko 14 stepeni, a najviša oko 24 stepena.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

OČEKUJE NAS TOPAO I SUNČAN DAN Uveče naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom!

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jun.2023

U većem delu zemlje dan će biti sunčan. Naoblačenje s kišom ujutru će zahvatiti jugozapad zemlje, a potom će se proširiti i na ostale krajeve. Na severu suvo. Najviša dnevna temperatura do 26 stepeni. U glavnom gradu uveče kiša. Temperatura do 24 stepena. Naoblačenje sa kišom koje će tokom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.