Danas naoblačenje i kiša, do 14 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas naoblačenje i kiša, do 14 stepeni

U Srbiji će danas biti prolazno naoblačenje u prvom delu dana zahvatiće veći deo Srbije uslovljavajući ponegde slabu kišu, dok će se na jugu zadržati suvo. Pre podne na severoistoku i u Negotinskoj Krajini, a posle podne i u ostalim krajevima postepeno razvedravanje. Vetar umeren, na severu i istoku i jak, severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura u većini mesta od 4 do 8, na jugu od -1 do 3 stepena, najviša dnevna od 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 14 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, u utorak pretežno sunčano i toplije. U sredu postepeno naoblačenje, tokom dana na severu i zapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima sa kišom, na visokim planinama sa snegom. U četvrtak oblačno, vetrovito i hladnije sa kišom, na planinama sa snegom uz umeren i jak severozapadni vetar.

Posle podne i uveče prestanak padavina, najpre na severu i zapadu, a vetar će biti u postepenom slabljenju. U petak i za vikend malo i umereno oblačno, suvo i toplije. Krajem perioda novo naoblačenje sa padavinama i padom temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas naoblačenje i kiša, do 14 stepeni

Izvor: Blic, 24.Feb.2020

Srbiju će prolazno naoblačenje zahvatiti u prvom delu dana uslovljavajući ponegde slabu kišu, a popodne se očekuje razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.