Izvor: S media, 05.Avg.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas najtopliji dan ovog leta - temperature i preko 40

U većini mesta u Srbiji danas se očekuje najtopliji dan ovoga leta - temperatura iznad 40 stepeni Celzijusove skale, najavili su danas stručnjaci iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije.

"Temperatura u čitavoj Srbiji danas će se kretati od 38 do 41 stepena, a u Beogradu se očekuje 40 stepeni", kazao je agenciji Beta dežurni prognostičar Sloboda Sovilj.

On podseća da je najtoplije bilo leto 2007. godine, kada su u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izmerena 44 stepena.

Posle vrelog sutrašnjeg dana zahladjenje se u severnim i zapadnim krajevima očekuje već od utorka, te će temperature opasti na 31 do 36 stepeni.

Na istoku i jugu Srbije veoma toplo biće i u utorak, i do 42 stepena.

Od srede do petka u temperaura će u Srbiji biti od 31 do 35 stepeni, a pad temperature ispod 30 stepeni očekuju se od idućeg vikenda.

(Beta)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.