Danas mestimično kiša, temperatura do 18 stepeni

Izvor: Beta, 17.Apr.2023, 01:02

Danas mestimično kiša, temperatura do 18 stepeni

U Srbiji će danas biti uglavnom oblačno vreme mestimično s kišom posle podne i uveče, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Najniža temperatura od četiri do 11 stepeni, najviša od 13 do 18 stepeni Celzijusa, vetar slab i umeren istočni i severoistočni.U Beogradu će biti uglavnom oblačno s kratkotrajnom kišom povremeno i temperaturom od oko 10 do 16 stepeni Celzijusa.Zbog biometeorološke situacije hronični bolesnici mogu osetiti blago smanjenje tegoba, ali se oprez savetuje osobama sa srčanim problemima i astmatičarima.Kod meteoropata mogući su reumatski bolovi i depresija. Preporučena je veća koncentracija učesnicima u saobraćaju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno, mestimično kiša i pljuskovi, temperatura od 13 do 18 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama i sa snegom, a lokalni kratkotrajni pljuskovi praćeni grmljavinom, očekuju se uglavnom posle podne i uveče...Najniža temperatura od 4 do 11, a najviša od 13 do 18 stepeni. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.