Izvor: Piplmetar.rs, 14.Apr.2023, 05:30

Danas malo hladnije i promenljivo vreme

Beta14.04.2023. 00:28

foto BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ
U Srbiji se ujutru očekuju padavine, dok će tokom dana biti promenljivo vreme uz smenu sunca i kiše, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Biće malo hladnije, a na planinama će padati sneg.
Ujutru će duvati košava, a tokom dana vetar će biti u skretanju na jugozapadni, u Vojvodini slabog do umerenog intenziteta, a u ostalim krajevima povremeno jak.
Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << biće od šest do 12, a najviša od 12 na severozapadu do 19 stepeni na jugoistoku Srbije.
U Beogradu će biti promenljivo i malo hladnije s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.
Padavine se ujutro i pre podne očekuju u svim delovima grada, dok će posle podne uz sunčane intervale biti lokalna pojava.
Košava će ujutru oslabiti, a tokom dana će duvati slab i umeren južni i jugozapadni vetar, a samo u zoni pljuska pojačan.
Najniža temperatura biće oko 12, a najviša oko 14 stepeni.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBLAČNO SA KIŠOM, PLJUSKOVIMA, GRMLJAVINA Pad temperature, žuti meteo alarm na teritoriji cele Srbije. Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Apr.2023

U Vojvodini, Beogradu, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji danas oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana naoblačenje sa padavinama iz severnih i zapadnih krajeva proširiće se i na ostali deo zemlje uslovljavajući i pad temperature tako da se maksimalne vrednosti očekuju od 12 stepeni...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Sutra smena oblačnog i sunčanog vremena, temperatura do 20 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2023

U Srbiji će sutra biti oblačno sa sunčanim intervalima uz ređu pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnog pljuska, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.