Danas mahom sunčano, do 12 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2020, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas mahom sunčano, do 12 stepeni

Ujutro će u Srbiji biti slabog mraza, ponegde magle, na jugu i istoku biće umereno do potpuno oblačno vreme, uz postepeno razvedravanje, a u ostalim krajevima pretežno sunčano, najavio je RHMZ.

Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus pet do jednog stepena Celzijusa, a najviša dnevna temperatura od četiri do 12 stepeni.

U Beogradu će ujutro na širem području grada biti slabog mraza, a tokom dana pretežno sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vreme. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus tri do jednog stepena, a najviša dnevna oko 11 stepeni.

Narednih sedam dana vreme u Srbiji će biti pretežno sunčano.

Do subote jutra će biti hladna sa slabim prizemnim mrazom, a u petak na jugu i istoku i sa mrazom na dva metra iznad tla. Dnevna temperatura će postepeno rasti. Do kraja sedmice u većini mesta temperatura će biti malo ispod prosečnih vrednosti, a zatim oko tih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 2. april:

Očekivana meteorološka situacija relativno povoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Izvesna opreznost se i dalje savetuje osobama sa srčanim oboljenjima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sutra posle mraza pretežno sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2020

U Srbiji će sutra posle mraza i ponegde kratkotrajne magle biti pretežno sunčano a posle podne umereno naoblačenje, dok su sneg i suznežica uveče mogući na jugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Vetar će biti slab, promenljiv, samo još ujutro i pre podne na jugu Banata...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.