Danas kraj premijerske groznice: Stručnjak ili političar?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas kraj premijerske groznice: Stručnjak ili političar?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti na konferenciji za medije u 18.00 sati. Očekuje sa da saopšti ime mandatara za sastav nove vlade.

Konferencija za novinare biće održana u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Mediji su do sada spekulisali da su najozbiljniji kandidati za mesto premijera ministarka državne uprave i Lokalne samouprave Ana Brnabić, koja je nestranačka ličnost, zatim Ivica Dačić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ministar spoljnih poslova i lider SPS, kao i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS.

I današnji štampani mediji nagađaju ko je najbliži premijerskoj fotelji. Prema pisanju medija najbolje kvalifikacije za tu funkciju ima Ana Brnabić, čiji su rezultati u resoru na čijem čelu se sada nalazi, prema nekim ocenama, impresivni.

Ipak, konačna odluka je na Vučiću, što su istakli u više navrata svi aktuelni zvaničnici, što iz SNS, što iz redova njihovih koalicionih partnera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.