Izvor: Piplmetar.rs, 10.Dec.2023, 06:37

Danas kiša i sneg, a u ovom delu zemlje očekuje se i ledena kiša: Maksimalna temperatura od 3 do 9°C




Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar

Foto: Telegraf/M.B.


U Srbiji u nedelju jače naoblačenje, ujutro i pre podne sa kišom u severnim i zapadnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije.
Na planinama se očekuje sneg.
Ujutro i tokom dela prepodneva u Bačkoj i u Sremu očekuju se ledena kiša, ponegde i sneg, potom posle podne samo kiša.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, na istoku Srbije pojačan zapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 1°C, maksimalna dnevna od 3°C na severu do 9°C na jugoistoku Srbije.
Vremenska prognoza za Beograd U Beogradu u nedelju naoblačenje, tokom dana povremeno sa kišom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar.
Jutarnja temperatura 0°C, maksimalna dnevna 4°C.
Vremenska prognoza za naradne dane
U Srbiji početkom sledeće sedmice suvo i toplije, uz temperature iznad 10°C, u utorak i u sredu i do 15°C. U sredu naoblačenje sa kišom, a u drugoj polovini sedmice pad temperature, uz snegna planinama.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.