Danas je gospođa Kluni, a nekada je ovako izgledala (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je gospođa Kluni, a nekada je ovako izgledala (FOTO)

Advokatica Amal Kluni danas je jedna vrlo uspešna, kako poslovna, tako i porodična žena. Amal je pošlo za rukom ono što mnogim prethodnicama nije - da odvede pred oltar najpoželjnijeg neženju Holivuda Džordža Klunija.

Iako je i pre braka sa Džordžom bila advokatica i borac za ljudska prava, mnogi smatraju da je većinu angažmana dobila zahvaljujući svom suprugu.

Pre nego što je postala poznata, Amal je bila obična studentkinja prava koja je volela izlaske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa prijateljima.

Ipak, vremenom zbog svog zvanja i braka sa Džordžom morala je da se odrekne nekih stvari i prilagodi svoja pojavljivanja u javnosti.

U junu 2017. godine Amal i Džordž postali su roditelji blizanaca, ćerke Ele i sina Aleksandra.

#AmalAlamuddin #amalalamuddinstyle #AmalOfficial #amalclooney

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amal__alamuddin) on Nov 18, 2014 at 2:06pm PST

#AmalAlamuddin #GeorgeClooney #amalalamuddinstyle #AmalOfficial #AmalClooney

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amal__alamuddin) on Nov 18, 2014 at 2:02pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.