Danas i narednih dana PRAVA JESEN, a onda od srede POTPUNA PROMENA VREMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas i narednih dana PRAVA JESEN, a onda od srede POTPUNA PROMENA VREMENA

Minimalna temperatura od 8 do 12, maksimalna dnevna od 12 do 17 stepen

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i prohladno, ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar.

i.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i prohladno, a biće uslova i za slabu kišu. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar.

Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 13 stepeni.

U Srbiji sutra umereno oblačno i prohladno sa sunčanim intervalima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maksimalna temperatura od 14 do 18 stepeni.

U utorak nakon vedrog i veoma hladnog jutra, ponegde sa maglom u slabim mrazem, tokom dana sunčano, ali i dalje prohladno. Maksimalna temperatura od 13 do 17.

U sredu sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura od 20 do 25 stepeni. U četvrtak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu sutra umereno oblačno i prohladno sa sunčanim intervalima. U utorak nakon vedrog i veoma hladnog jutra, ponegde sa maglom u slabim mrazem, tokom dana sunčano, ali i dalje prohladno.

Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak do 15 stepeni. U sredu sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura do 22. U četvrtak naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.