Izvor: Beta, 06.Feb.2023, 02:28

Danas hladno, ponegde slaba vejavica

U Srbiji će danas na severu i istoku biti sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Udari vetra ujutro i pre podne biće oko 15 metara u sekundi (oko 55 kilometara na sat), a posle podne i uveče vetar će postepeno oslabiti i očekuje se postepena stabilizacija vremenskih prilika.Najniža temperatura od minus 12 do minus pet stepeni Celzijusa, u planinskim predelima i do minus 20 stepeni, a najviša od minus tri do dva stepena Celzijusa.U Beogradu će posle jutra sa umerenim mrazom biti sunčano i sredinom dana umereno oblačno vreme. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od minus osam do minus pet stepeni, a najviša oko nula.Očekuje se blago pobolјšanje biometeorološke situacije, ali se oprez i dalјe savetuje osobama sa osetlјivim nervnim sistemom i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu razdražlјivosti i slabije koncentracije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas hladno, ponegde slaba vejavica

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2023

U Srbiji će danas na severu i istoku biti sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.