Danas do 33 stepena

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas do 33 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo dok su popodne na jugozapadu, a tokom noći i predveče i na severu Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju još tokom prepodneva jak, povremeno olujni, jugoistočni.

Jutarnja temperatura kretaće se od 14 do 21 stepen, u košavskom području do 24, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dnevna od 30 do 33 stepena Celzijusova.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti 21, najviša dnevna 31 stepen Cezijusa.

Biometeorološke prilike

Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike.

Izvestan oprez se savetuje osobama sa obolјenjima srca i astmatičarima.

Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti problemi sa snom, razdražlјivost i glavobolјa.

Preporučuje se umerena fizička aktivnost i adekvatna zašita od UV zračenja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.