Danas TOPLIJE: Najviša dnevna 11 stepeni, za vikend temperatura IZNAD PROSEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas TOPLIJE: Najviša dnevna 11 stepeni, za vikend temperatura IZNAD PROSEKA

U Beogradu će ujutru i pre podne biti oblačno, od sredine dana postepeno razvedravanje

U Srbiji će ujutru i pre podne biti oblačno, po kotlinama i dolinama reka zapadne i juzne Srbije magla.

Od sredine dana delimicno razvedravanje. U Timockoj Krajini oblačno i hladno tokom celog dana, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, kasnije posle podne u kosavskom području u pojačanju, na jugu Banata i u donjem Podunavlju u toku noci jak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jutarnja temperatura od 0 do 4 stepena, najviša dnevna od 4 na istoku do 11 na zapadu Srbije.

. Jutarnja temperatura biće oko 3, najviša dnevna oko 9 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, za vikend i u ponedeljak dnevna temperatura bice iznad proseka za ovaj period godine, u subotu i u ponedeljak pre podne u kosavskom području duvaće umeren, na jugu Banata i jak, jugoistočni vetar.

U subotu umereno oblačno, a u nedelju posle podne novo naoblačenje sa kišom najpre u jugozapadnim, a do kraja dana i u ostalim predelima Srbije. Zatim oblačno, povremeno sa kisom, u utorak i sredu uz pad temperature, u brdsko-planinskim predelima kiša ce preći u susnežicu i sneg. Postepeni prestanak padavina ocekuje se od četvrtka, ali ce se zadrzati hladno vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.