Danas: Šćekić kandidat za programskog direktora RTV-a

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas": Šćekić kandidat za programskog direktora RTV-a

Novinar agencije Rojters Jakša Šćekić najozbiljniji je kandidat za novog programskog direktora Radio televizije Vojvodine (RTV).

Šćekić (63) nije potvrdio, ali ni demantovao tu vest.

- To je pitanje za ljude koji biraju te pozicije. Moja želja je da karijeru završim na nekom od domaćih javnih servisa, jer moje znanje i iskustvo mogu biti od neke koristi. Ja sam programski čovek i moje iskustvo je programsko - izjavio je Šćekić za list "Danas".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"HVALI MOZGA" Hiljadu ljudi na protestu podrške smenjenim urednicima RTV

Šćekić je tokom svoje karijere radio u Radio televiziji Beograd, Večernjim novostima, učestvovao je u osnivanju Trećeg kanala, a radio je i kao producent za britanski Skaj i izveštač sa ratom zahvaćenih područja.

Pre devet godina radio je na RTV-u kao glavni urednik informativnog programa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas: Jakša Šćekić kandidat za direktora RTV

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Prema saznanjima dnevnog lista Danas, novinar agencije Rojters Jakša Šćekić najozbiljniji je kandidat za novog programskog direktora Radio televizije Vojvodine (RTV)...Kako list navodi u sutrašnjem izdanju, Šćekić (63) nije potvrdio, ali ni demantovao tu vest..."To je pitanje za ljude koji biraju...

Nastavak na N1 televizija...

Jakša Šćekić kandidat za programskog direktora RTV

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 10:49

Jakša Šćekić, dugogodišnji novinar i urednik u domaćim i stranim medijima, trenutno u agenciji Rojters, potvrdio je danas Tanjugu da se kandidovao za programskog direktora Radio-televizije Vojvodine (RTV)...Jakša Šćekić je novinarsku karijeru počeo 1975. godine u "Večernjim novostima", radio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.