Danas: Budžetska inspekcija pokrenula kontrolu trošenja u Grockoj prema prijavama portala Žig Info

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Budžetska inspekcija pokrenula kontrolu trošenja u Grockoj prema prijavama portala Žig Info

Budžetska inspekcija počela je danas da kontroliše korišćenje javnih sredstava u Opštini Grocka prema prijavama portala Žig info.

"Bilo je tu dosta malverzacije, ali najbolje je sačekati da vidimo šta će oni da pronađu", kazao je za list Danas novinar tog portala Milan Jovanović.

Taj list dodaje da će se naredne nedelje nastaviti sudski postupak u kojem se za paljenja kuće Milana Jovanovića terete bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vladimir Mihailović, Aleksandar Mirković i Igor Novaković.

Simonović je optužen da je naložio paljenje automobila Jovanovića kao opomenu novinaru i obećao nagradu za to, pa je 12. decembra u njegovu garažu ubačen molotovljev koktel od kojeg je izgorela i kuća i pričinjena šteta veća od pet miliona dinara.

Prema optužnici, napravljen je svojevrsni lanac optuženih u tom krivičnom delu. Tako je Simonović zatražio od policajca Vladimira Mihailovića da nađe nekog da zapali auto, on je to predočio Igoru Novakoviću koji je angažovao Aleksandra Marinkovića, kao neposrednog izvršioca u zamenu za otpisivanje novčanog duga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Budžetska inspekcija češlja opštinu Grocka

Izvor: Danas, 19.Jul.2019, 09:26

Budžetska inspekcija u toku jučerašnjeg dana počela je da kontroliše korišćenje javnih sredstava u opštini Grocka tragom pisanja portala Žig info, saznaje Danas od novinara tog portala Milana Jovanovića, kojem je u decembru prošle godine zapaljena kuća. Članak Budžetska inspekcija češlja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.