Danas 34 nova slučaja koronavirusa, preminulo troje

Izvor: B92, 19.Maj.2020, 14:40

Danas 34 nova slučaja koronavirusa, preminulo troje

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja, danas je potvrđeno prusustvo koronavirusa kod 34 osobe, od 5.298 testiranih.

U poslednja 24 sata preminulo je troje obolelih, ukupno 234.

Hospitalizovano je 808 osoba, na respiratorima je 15, dok je oporavljenih 4.904.

Epidemilog Darija Kisić Tepavčević rekla je posle sednice Kriznog štaba da nije razmatrano pooštravanje mera i da epidemiološki tok ide u željenom smeru.

Kako Tanjug javlja, ona je kazala da je preporuka Kriznog štaba da od petka ne bude potreban PCR test za ulazak u Srbiju, kako za državljane Srbije, tako ni za državljane drugih zemalja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najmanji broj novooboljelih u Srbiji od 23. marta

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2020

BEOGRAD - Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja danas je potvrđeno prusustvo korona virusa kod 34 osobe, što je najmanji broj novooboljelih u Srbiji od 23. marta

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.