Danas 31 stepen

Izvor: S media, 30.Apr.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas 31 stepen

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo vreme, najavio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Jutarnja temperatura biće od sedam do 18 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 31 stepen.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni.

Danas sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, najniža tempratura biće oko 18 stepeni, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oko 31.

U Srbiji će i u sredu biti pretežno sunčano i veoma toplo, ali se od večeri očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

Od četvrtka do subote biće promenjivo oblačno, ponegde sa kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Biće svežije, a temperatura oko proseka za ovo doba godine.

Zatim, do početka iduće nedelje, temperatura će postepeno rasti, ali vreme će i dalje biti nestabilno, uz pljuskove i grmljavinu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 1. maj:

Vremenski uslovi uticaće povoljno na većinu hroničnih bolesnika, ali se savetuje oprez osobama sa srčanim oboljenjima. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti nesanica i razdražljivost.

(Beta)

Foto: Guliver/thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.