Dan žalosti u Crnoj Gori 26. jun

Izvor: Blic, 25.Jun.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan žalosti u Crnoj Gori 26. jun

Vlada Crne Gore odlučila je na večerašnjoj telefonskoj sednici da sredu 26. jun proglasi za dan žalosti povodom pogibije 18 rumunskih građana u saobraćajnoj nesreći u kanjonu Platije i tragične smrti četvorice mladića koji su u ponedeljak stradali u Dobroj Vodi kod Bara.

Udes autobusa sa rumunskim turistima jedna je od najtežih saobraćajnih nesreća koje su se desile u Crnoj Gori.

Četvorica mladića stradali su dok su čistili bunar u barskom naselju Dobre Vode.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan žalosti u Crnoj Gori - 26. jun

Izvor: Akter, 25.Jun.2013

Vlada Crne Gore odlučila je da sredu 26. jun proglasi za dan žalosti povodom pogibije 18 rumunskih građana u saobraćajnoj nesreći u kanjonu Platije i tragične smrti četvorice mladića koji stradali u Dobroj Vodi kod Bara

Nastavak na Akter...

Dan žalosti u Crnoj Gori

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2013, 01:08

U Crnoj Gori danas je dan žalosti zbog pogibilje 18 rumunskih državljana u saobraćajnoj nesreći u kanjonu Morače i tragične smrti četvorice mladića u Baru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.