Dan žalosti u Čačku

Izvor: Mondo, 18.Jun.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan žalosti u Čačku

Lokalna samouprava Čačka proglasila je danas dan žalosti, zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u okolini tog grada u kojoj je poginulo četvoro radnika čačanske firme "Kamelija", a dvoje teško povređeno.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Saobraćajana nesreća dogodila se pre dva dana kada su na Ibarskoj magistrali, u mestu Mojsinje kod Čačka, poginuli Bojan Lazović (24), Ivana Joković (33), Milija Paunović (21) i njegov brat Petar Paunović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (24).

Još dve radnice firme "Kamelija", J. S. (28) i G. S. (36), zadobile su teške povrede u toj saobraćajnoj nesreći i nalaze se u čačanskoj bolnici.

Oni su nastradali kada su se iz firme vraćali kući nakon druge smene.

TRAGEDIJA: Četvoro mrtvih na Ibarskoj! VIDEO

Prema podacima policije, udes se dogodio kada je vozač "škode", čačanskih registarskih oznaka, udario putničko vozilo marke "jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smeru, nakon čega je prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo drugog putničkog vozila marke "audi", kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara "audi", u kome su se nalazili putnici koji su poginuli, je "sleteo" u kanal, dok se vozilo "škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "juga" koji je "sleteo" van puta i udario u metalnu ogradu.

Čačanska policija saopštila je da je vozač "škode" (39) iz sela Mojsinje kod Čačka uhapšen, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačak: Dan žalosti zbog stravične nesreće

Izvor: B92, 18.Jun.2018

Čačak -- U Čačku danas dan žalosti, zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u okolini tog grada u kojoj je poginulo četvoro radnika čačanske firme "Kamelija"...U istoj nesreći, teško su povređene i dve osobe...Saobraćajana nesreća dogodila se pre dva dana kada su na Ibarskoj magistrali,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.