Čačak: Dan žalosti zbog stravične nesreće

Izvor: B92, 18.Jun.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Dan žalosti zbog stravične nesreće

Čačak -- U Čačku danas dan žalosti, zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u okolini tog grada u kojoj je poginulo četvoro radnika čačanske firme "Kamelija".

U istoj nesreći, teško su povređene i dve osobe.

Saobraćajana nesreća dogodila se pre dva dana kada su na Ibarskoj magistrali, u mestu Mojsinje kod Čačka, poginuli Bojan Lazović (24), Ivana Joković (33), Milija Paunović (21) i njegov brat Petar Paunović (24).

Još dve radnice firme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Kamelija", J. S. (28) i G. S. (36), zadobile su teške povrede u toj saobraćajnoj nesreći i nalaze se u čačanskoj bolnici.

Oni su nastradali kada su se iz firme vraćali kući nakon druge smene.

Prema podacima policije, do saobraćjne nesreće je došlo kada je vozač "škode", čačanskih registarskih oznaka, udario putničko vozilo marke "jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smeru, nakon čega je prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo drugog putničkog vozila marke "audi", kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara "audi", u kome su se nalazili putnici koji su poginuli, je "sleteo" u kanal, dok se vozilo "škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "juga" koji je "sleteo" van puta i udario u metalnu ogradu.

Čačanska policija saopštila je da je vozač "škode" N. J. (39) iz sela Mojsinje kod Čačka uhapšen, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.